'Premier League-transfer lonkt na één seizoen voor grootverdiener Cillessen'

'Premier League-transfer lonkt na één seizoen voor grootverdiener Cillessen'

Jasper Cillessen keept volgend seizoen mogelijk in de Premier League. De eerste doelman van Oranje moet weg bij Valencia en staat in de belangstelling van Aston Villa.

Aston Villa huurde afgelopen seizoen Pepe Reina van AC Milan, maar de Spaanse doelman is teruggekeerd naar Italië en heeft volgens Spaanse media een principe-akkoord bereikt met Valencia. Hij komt pas naar Mestalla als Cillessen vertrekt. Volgens The Athletic denkt nu uitgerekend Aston Villa aan de komst van de Nederlandse doelman.

Cillessen staat niet bovenaan het lijstje. Villa heeft een voorkeur voor iemand met Premier League-ervaring en denkt daarbij aan twee - niet bij naam genoemde - keepers. Cillessen komt daarna, mits de doelman beschikbaar is voor een goede prijs. Aston Villa, waar Björn Engels onder contract staat, eindigde vorig seizoen op de zeventiende plaats in de Premier League.

Het is geen geheim dat Valencia van Cillessen af wil. De doelman uit Groesbeek heeft een tegenvallend debuutseizoen achter de rug, nadat de Spaanse club vorig jaar nog 35 miljoen euro voor hem betaalde aan FC Barcelona. Met een jaarsalaris van elf miljoen euro neemt hij tien procent van de totale salariskosten in.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie