Vazquez (33) maakt zijn comeback in België: Ik ben scherp en fit

Vazquez (33) maakt zijn comeback in België: "Ik ben scherp en fit"

19-08-2020 21:00
3

Victor Vazquez is woensdag voorgesteld als nieuwe speler van Eupen. De Catalaan zit al sinds Nieuwjaar zonder club, maar is naar eigen zeggen meteen inzetbaar. 

"Ik speelde weliswaar mijn laatste competitiewedstrijd in november, maar sindsdien heb ik bij Al Arabi en individueel getraind. Ik sta scherp en ben fit. Alleen het matchritme ontbreekt", kon Het Laatste Nieuws uit zijn mond optekenen.

Vazquez is al de tweede ex-speler van FC Barcelona die Eupen deze zomer vastlegt. "Ik ben blij Adriano terug te vinden. Vooraleer ik naar Club Brugge vertrok, zijn we een seizoen samen geweest bij Barcelona, maar tussen zijn komst naar Eupen en de mijne is er geen enkel verband. Of er nog ex-spelers van Barça in aantocht zijn? Dat weet ik niet."

Sportief directeur Jordi Condom legt de lat alvast hoog. "We gaan nog drie, misschien zelfs vier spelers aanwerven. Zeker een spits, een polyvalente middenvelder en een centrale verdediger. Als alles volgens plan verloopt, kunnen die transfers begin volgende week worden afgerond. Dan zijn we gewapend voor het beste seizoen ooit van Eupen in Eerste Klasse."