Al 5.000 fans van Club Brugge staan het abonnementsgeld af

Al 5.000 fans van Club Brugge staan het abonnementsgeld af

19-08-2020 12:35
53

Via Twitter heeft Club Brugge een deel van haar fans in de bloemen gezet. 5.000 supporters van Club Brugge hebben hun abonnementsgeld immers niet teruggevorderd.

Normaal zit het Jan Breydelstadion bij elke thuismatch van Club Brugge tot de nok vol. Tegenwoordig is dat door het coronavirus helemaal anders. Alle matchen in de Jupiler Pro League worden gespeeld achter gesloten deuren. Fans zijn niet toegelaten in het stadion en dat geldt ook voor de aanhang van Blauw-Zwart.

Club Brugge bracht dit seizoen al haar abonnementen aan de man en de vrouw. De fans betaalden de volle pot ondanks dat ze – zeker in het seizoensbegin – niet alle matchen in het stadion mogen volgen. Om haar fans tegemoet te komen bood Club Brugge ze aan om een deel van hun abonnementsgeld terug te vorderen.

5.000 fans besloten nu al om dit evenwel niet te doen. Hun geld gaat nu naar de jeugdacademie van Club Brugge, de vrouwenploeg van Blauw-Zwart en sociale projectien die Club Brugge steunt. Club Brugge is blij met de 5.000 fans en stelt dat 'ze de beste van de wereld zijn'.