Anderlecht-target forceert transfer: Ik zal geen enkel ander bod aanvaarden

Anderlecht-target forceert transfer: "Ik zal geen enkel ander bod aanvaarden"

18-08-2020 18:34 Laatste update: 18:34
8

Tolu Arokodare wil absoluut naar RSC Anderlecht komen. De Nigeriaan moet de nieuwe aanvaller worden van paars-wit, maar zijn Letse club Valmiera stelt zich nogal moeilijk op tijdens de onderhandelingen. Arokodare doet er echter alles aan om een transfer te forceren.

De spits bleef al weg van de trainingen en deed hij niet mee in een partij tegen FK Liepaja. Dat maakte weinig indruk op zijn ploeg, die stevig uithaalde via Twitter.  Arokodare geeft echter niet op en vertelde in de Letse media dat hij alleen naar Anderlecht wil. "Het is de ideale volgende stap in mijn carrière. Valmiera zou een recordbedrag kunnen ontvangen", verklaarde Arokodare aan Sporta Centrs.

Afgelopen zondag speelde hij niet mee bij zijn ploeg. "Ik was mentaal niet in staat. Ik voelde me down en kon niet trainen door wat er gebeurd is (een eerste bod van Anderlecht werd geweigerd, red.). Anderlecht is de club die ik nodig heb zodat ik me als speler kan ontwikkelen. België heeft een goede competitie. Het zou een goede stap in mijn carrière zijn."

De 19-jarige Nigeriaan zal blijven proberen naar Anderlecht te komen. "Na een gesprek met mijn zaakwaarnemer stelde ik mijn club voor om te blijven tot het einde van het seizoen en in januari naar Anderlecht te trekken, maar ook daarmee stemden ze niet in. Ik begrijp dat niet. Het is erg oneerlijk. Ik zal ook geen ander aanbod aanvaarden dan dat van Anderlecht", besloot Arokodare.