'Castagne kan ploegmaat worden van Praet en Tielemans, PSG ligt op de loer'

'Castagne kan ploegmaat worden van Praet en Tielemans, PSG ligt op de loer'

18-08-2020 17:37
4

Timothy Castagne zal hoogstwaarschijnlijk tijdens de komende weken een mooie transfer versieren. De 24-jarige Rode Duivel heeft nog een contract tot medio 2022 bij Atalanta Bergamo, maar onderhandelingen over een verlenging liepen spaak. Verschillende ploegen liggen op de loer.

Volgens Corriere dello Sport wil Atalanta een soort Europese veiling houden voor Castagne. De Italiaanse ploeg heeft met Mergim Vojvoda (Standard Luik) immers al een opvolger gevonden. Er zijn verschillende ploegen die interesse tonen in de Belgische flankspeler: Paris Saint-Germain, Hertha Berlijn, Leicester City en Tottenham Hotspur zouden kandidaat zijn om hem over te nemen.

PSG is naarstig op zoek naar een vervanger voor Thomas Meunier, die naar Borussia Dortmund verhuisde. Bij Leicester, waar Castagne ploegmaat kan worden van Dennis Praet en Youri Tielemans, staat hij op het lijstje als mogelijke opvolger van Ben Chilwell, die waarschijnlijk naar Chelsea vertrekt. Ook bij Hertha (Dedryck Boyata en Tottenham (Toby Alderweireld) kan Castagne collega-Duivels tegenkomen.