Beerschot kijkt uit naar Club Brugge: ‘Gaan voor overwinning tegen de beste ploeg'

Beerschot kijkt uit naar Club Brugge: ‘Gaan voor overwinning tegen de beste ploeg'

18-08-2020 12:15
15

Beerschot heeft zijn start in de Jupiler Pro League niet gemist. De club staat met zes op zes mee bovenaan het klassement. Hernan Losada bereidt de wedstrijd tegen Club Brugge met vertrouwen voor.

Zowel op speeldag één als twee leverde Beerschot een prestatie waar weinig op aan te merken valt. Dit weekend volgt er echter een eerste grote test, landskampioen Club Brugge wordt de tegenstrever. Losada kijkt met vertrouwen uit naar de wedstrijd.

‘Door die zes punten kunnen we misschien met iets minder druk die wedstrijd aanvatten’, vertelt Losada op de clubwebsite. ‘Wij gaan altijd voor de overwinning, maar het zal een moeilijke wedstrijd worden tegen de beste ploeg van België’, aldus de trainer.

De laatste weken overheerst een gevoel van zelfvertrouwen in de club. Begrijpelijk, Beerschot speelt goed en pakt punten. Dat is niet enkel de verdienste van de fysieke inspanningen, ook mentaal zit het goed. ‘We zijn mentaal ijzersterk. We konden al twee keer snel op voorsprong komen nadat de tegenstrever had gelijkgemaakt, dat duidt op mentale weerbaarheid.’

Club Brugge is dus gewaarschuwd. De wedstrijd wordt zondag om 16 uur afgetrapt.