Liverpool geeft groot talent nieuw contract: 'Geen betere plek om beter te worden'

Liverpool geeft groot talent nieuw contract: 'Geen betere plek om beter te worden'

17-08-2020 19:44
0

Liverpool heeft het contract van talent Neco Williams (19) opengebroken en verlengd. De rechtsback heeft zijn handtekening gezet onder een contract, waardoor hij ook de komende jaren bij Liverpool blijft. 

De kampioen van Engeland maakt niet bekend tot welk seizoen Williams nu onder contract staat bij de club. "Het voelt geweldig", laat de rechtsback in een eerste reactie op de clubwebsite weten. "Op het moment denk ik dat er voor mij geen betere plek is om een betere speler te worden dan hier, waar ik kan blijven werken met de jongens. We hebben een aantal van de beste spelers en zijn een van de beste clubs ter wereld."

Williams heeft een aantal grote voorbeelden bij Liverpool en hoopt meer van ze te kunnen leren. "Voor mij persoonlijk is het leren van Trent (Alexander-Arnold, red.) en Robbo (Andrew Robertson, red.) belangrijk. Om hun advies te krijgen, te zien wat zij doen, dat gaat van mij een betere speler maken. Ik bekijk het per dag. Ik ontwikkel met als speler en, zoals ik al zei, er is geen betere plek voor me om verder te gaan dan hier."

Williams maakte vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal van The Reds.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie