UPDATE: ‘Standard wil zes miljoen euro ontvangen voor sterkhouder’

UPDATE: ‘Standard wil zes miljoen euro ontvangen voor sterkhouder’

16-08-2020 19:19 Laatste update: 18-08-2020 09:46
10

Standard heeft zich vooralsnog niet getoond op de transfermarkt en rekent op de jongens van vorig seizoen. Toch dreigt coach Philippe Montanier nu basispion Mergim Vojvoda te zien vertrekken.

De Kosovaarse flankverdediger werd de voorbije weken al meermaals gelinkt aan een vertrek. Volgens Het Belang van Limburg komt dat vertrek er ook aan. Atalanta staat dicht bij een akkoord met de Rouches. Maandag staat er nog een gesprek gepland om een overgang te bespreken.

Eerder raakte al bekend dat Vojvoda een persoonlijk akkoord heeft bereikt met de Italiaanse club, waar onder andere Ruslan Malinovskyi en Timothy Castagne voor uitkomen. Standard verlangt naar verluidt zes miljoen euro voor de verdediger, waarvan het twintig procent van de transfersom moet doorstorten naar Royal Excel Moeskroen, de ex-club van Vojvoda.

Update: Standard zou maandag de transfer kunnen afronden. Ze spreken nog eens met de delegatie van Atalanta. Intussen hebben de rouches ook al met Moeskroen gesproken over een mogelijke vervanger van Vojvoda. Het gaat om verdediger Ciranni. Als Vojvoda vertrekt zullen ze snel kunnen handelen.

Update: Er is nog geen witte rook over de uitgaande transfer van Vojvoda. De flankspeler heeft naar verluidt al een persoonlijk akkoord met Atalanta, maar Standard Luik wil een slordige zes miljoen euro ontvangen. De onderhandelingen met de Italianen zijn aldus nog volop aan de gang, dat laat Het Nieuwsblad weten.