Charleroi gaat aan de leiding na een doelpunt van invaller Rezaei

15-08-2020 20:57 Laatste update: 20:59
2

Sporting Charleroi won op de eerste speeldag verrassend van landskampioen Club Brugge. KV Oostende verloor van promovendus Beerschot. De Carolo's pakken zes op zes dankzij een doelpunt van invaller Kaveh Rezaei.

KV Oostende begon sterk aan de partij, maar veel kansen konden er niet worden genoteerd in de beginfase. Charleroi komt een paar keer opzetten voor rust, maar het blijft 0-0 bij de rust na een erg slappe eerste helft.

Ook in de tweede helft kon de kustclub Charleroi lang op afstand houden. De manschappen van Karim Belhocine kwamen moeilijk tot kansen. De opstelling en organisatie van Blessing van KVO stond als een huis.

Een kwartier voor tijd brak de ban dan toch. Invaller Rezaei zorgde voor de verlossing van de Carolo’s. Een Iraanse combinatie zorgde voor het doelpunt. Golizadeh gaf de assists aan Rezaei die gekruist kon scoren. De aanvaller werd uiteindelijk matchwinnaar, want er werd niet meer gescoord.