Boze Barcelona-supporters eisen uitleg na historische Champions League-afgang

Boze Barcelona-supporters eisen uitleg na historische Champions League-afgang

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 18:00za 15-08-2020 om 18:00

Boze supporters van FC Barcelona hebben zich zaterdagmiddag verzameld bij de poorten van het sportcomplex in Sant Joan Despí. Ze eisen dat de spelers en het bestuur hun gezicht laten zien na de historische afgang tegen Bayern München in de kwartfinale van de Champions League.

Barça kreeg vrijdagavond alle hoeken van het veld te zien en droop af met een 2-8 nederlaag. Na de wedstrijd in Lissabon keerde de selectie snel weer terug naar Catalonië, waar de spelers werden verwacht voor spoedberaad met de technische staf.

Bij het verlaten van Barça's sportcomplex kregen meerdere Barça-coryfeëen de volle laag, zo blijkt uit beelden van MARCA. Ze eisten een verklaring voor de wanprestatie tegen Bayern München. Eén van auto's stopte, maar reed snel weer door na een tirade van één van de supporters. De spelers en technische staf vertrokken via een andere uitgang.

Barcelona staat voor ingrijpende veranderingen, zo werd vrijdagavond al aangekondigd. Trainer Quique Setién en technisch directeur Eric Abidal worden zo goed als zeker ontslagen, terwijl er ook speculaties zijn over een vertrek van voorziter Josep Maria Bartomeu.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws