Zuid-Amerikanen van Genk vallen op tegen OHL: Hij is overal

Zuid-Amerikanen van Genk vallen op tegen OHL: "Hij is overal"

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 17:34za 15-08-2020 om 17:34

Laatste update: zaterdag 15 augustus 2020 om 17:46za 15-08-2020 om 17:46

KRC Genk neemt het zaterdagmiddag op tegen OH Leuven. Na 45 minuten ‘over en weer’-voetbal staat het nog 0-0, al vielen bij de thuisploeg wel al enkele spelers op.

Te beginnen met Cyriel Dessers. Hij leek de man van de eerste helft te worden door van dichtbij de bal tegen de netten te koppen. Helaas beslisten de lijnrechter en de buitenspelregel hier anders over. Niet voor het eerst, volgens een fan van de Limburgers.

Dan is er meer lof voor de Zuid-Amerikanen van Genk. OH Leuven liet centerback Carlos Cuesta in de eerste helft vaak zomaar oprukken als zijnde de verdediger die het minst goed kan uitvoetballen. Toch zorgde de Colombiaan met zijn rushes verschillende keren voor gevaar. Ook zijn landgenoot en kameraad centraal in de verdediging Jhon Lucumi werd geprezen. De euro-tekens laten niets aan de verbeelding over voor de 22-jarige speler, die al nadrukkelijk werd genoemd op de transfermarkt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws