Depoitre is klaar voor treffen met Kortrijk: Ons ware gelaat tonen

Depoitre is klaar voor treffen met Kortrijk: "Ons ware gelaat tonen"

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 16:39za 15-08-2020 om 16:39

Zaterdag speelt KAA Gent om 19 uur zijn tweede wedstrijd van het seizoen tegen KV Kortrijk. Het moet beter dan vorig weekend, toen de Buffalo’s onderuit gingen bij STVV. Dat weet ook Laurent Depoitre.

Ze werden vooraf getipt als een van dé kanshebbers voor de titel, maar na de eerste speelronde viel er vooral teleurstelling als te lezen. Enkele uren voor de aftrap van de partij tegen KVK, toont Depoitre dat dit gevoel is omgeslagen naar motivatie. "We willen zaterdag revanche nemen voor de match tegen STVV", zegt hij op de officiële kanalen.

"Het was een flauwe wedstrijd en we waren gewoon niet goed genoeg", gaat hij verder. "Dit weekend willen we ons ware gelaat tonen." Dat zal alvast in een leeg stadion zonder supporters moeten gebeuren, zoals overigens overal in België het geval is. "Ze zullen ons thuis wel steunen", concludeert Depoitre.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wie wint vanavond?

(36 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws