Neuer voelt mee met ter Stegen: Zoiets wens je collega-doelman niet toe

Neuer voelt mee met ter Stegen: "Zoiets wens je collega-doelman niet toe"

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 15:15za 15-08-2020 om 15:15

8-2. We weten het intussen, maar nog lang niet elk woord is geschreven over de historische zege van Bayern München tegen FC Barcelona. Winnende doelman Manuel Neuer toonde achteraf zelfs medelijden met zijn collega aan de overkant.

Niet toevallig was dat met Marc-André ter Stegen ook een Duitser. De Bayern-goalie was na de match vanzelfsprekend trots, maar dacht ook aan zijn 'concullega' bij het Duitse elftal. "Ik heb een beetje spijt voor Marc-André ter Stegen dat hij zo veel doelpunten moest incasseren", vertelt hij aan Sky.

"Het is natuurlijk goed voor ons", gaat hij verder, "maar dit wens je niet toe aan een ploegmaat van je nationaal team." Neuer (34), doelman nummer één bij Die Mannschaft, zit al jaren verwikkeld in een tweestrijd met ter Stegen (28) voor het plekje tussen de palen bij Duitsland. Hiermee sust hij de onderlinge rivaliteit alvast een beetje.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wie van de twee zou jij verkiezen onder de lat bij Duitsland?

(52 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws