Goed nieuws voor Club? ‘Eupen kan nog niet rekenen op topaanwinst’

Goed nieuws voor Club? ‘Eupen kan nog niet rekenen op topaanwinst’

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 14:30za 15-08-2020 om 14:30

KAS Eupen en Club Brugge staan zondagnamiddag lijnrecht tegenover elkaar in de Jupiler Pro League. Eupen zal het echter zonder topaanwinst Adriano moeten stellen.

Het was de transferstunt van de week, en naar alle waarschijnlijkheid van het seizoen. Niemand minder dan ex-Barcelona speler Adriano trekt het komende seizoen het shirt van Eupen aan. De eerstvolgende wedstrijd komt echter nog te vroeg voor de aanwinst, hij zit niet in de kern voor de wedstrijd dit weekend.

Philippe Clement haalt mogelijk dus opgelucht adem, Eupen is de eerstvolgende tegenstander van Club Brugge. Voorts vinden we de gebruikelijke namen terug in de selectie van Eupen, ook ex-Club Brugge speler Benoit Poulain is van de partij.

Club Brugge wil zijn rug rechten tegen Eupen, de manschappen van Clement begonnen aan het seizoen met een nederlaag. Eupen wil dan weer zijn eerste overwinning pakken, tegen OHL werd er gelijkgespeeld. De wedstrijd vindt plaats zondag om 16uur, Eupen speelt thuis.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Een goede zaak voor Club Brugge?

(56 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws