UPDATE: 'Anderlecht staat op een zucht van huurspits van Manchester City'

UPDATE: 'Anderlecht staat op een zucht van huurspits van Manchester City'

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 12:14za 15-08-2020 om 12:14

Laatste update: zondag 16 augustus 2020 om 09:48zo 16-08-2020 om 09:48

Volgens Het Nieuwsblad is RSC Anderlecht aan het onderhandelen met Manchester City om een nieuwe spits te lenen. Het gaat om de 21-jarige Lukas Nmecha.

Nmecha is een aanvaller geboren in Hamburg, maar heeft ook de Engelse nationaliteit. De 21-jarige Nmecha speelde al jeugdinterland voor beide landen. Afgelopen seizoenen werd hij verhuurd aan het Duitse Wolfsburg en het Engelse Middlesbrough.

Daar kwam de 1m85 grote spits echter niet tot scoren. In de Europa League kwam speelde Nmecha overigens ook twee keer als invaller tegen KAA Gent. Hij heeft een marktwaarde van zo’n 3,6 miljoen euro.

Update 16/8: Volgens La Dernière Heure heeft het er alle schijn van dat Nmecha de nieuwe Anderlecht-spits wordt. De Brusselaars staan naar verluidt 'erg dicht' bij een huurovereenkomst met Man City. Een akkoord tussen de drie partijen zou er snel kunnen komen, begin volgende week bijvoorbeeld. Nmecha moet de snelle aanvaller met diepgang worden die Anderlecht nu al een tijdje zoekt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Een goede spits voor Anderlecht?

(648 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws