Voorzitter Huyck heeft drie belangrijke voorwaarden voor overname Waasland-Beveren

Voorzitter Huyck heeft drie belangrijke voorwaarden voor overname Waasland-Beveren

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 10:45za 15-08-2020 om 10:45

Waasland-Beveren wil op termijn uitgroeien tot een stabiele eersteklasser. Daarvoor is wel vers geld nodig, zo geeft ook Dirk Huyck aan. De voorzitter van Waasland-Beveren gaf in Het Nieuwsblad meer uitleg over de lopende gesprekken met mogelijke investeerders.

Huyck bevestigt dat het in deze tijden niet gemakkelijk is om een juiste partner te vinden die op de lange termijn wil investeren. "Er wordt veel gezegd en geschreven. Ik kan momenteel alleen maar bevestigen dat er gesprekken lopen. Het is niet makkelijk om in deze tijden de juiste investeerder te vinden. Het is de bedoeling om de club financieel te versterken. Maar het is niet zo dat we morgen een akkoord zullen hebben", vertelt de preses van Waasland-Beveren.

Wel zijn er aantal voorwaarden die Huyck oplegt. Of het een volledige overname zou worden of enkel nieuwe investeringen mét het huidige bestuur aan het roer, ligt nog open. "Soms wordt het management overgenomen, soms niet. Het allerbelangrijkste voor mij is dat de continuïteit van de club gegarandeerd wordt, dat er verbondenheid is met de regio en een goede band met de supporters", besluit de voorzitter van Waasland-Beveren.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt Waasland-Beveren een stabiele eersteklasser?

(1078 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws