'Vercauteren niet helemaal gelukkig bij Anderlecht, vijf ergernissen van de coach'

'Vercauteren niet helemaal gelukkig bij Anderlecht, vijf ergernissen van de coach'

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 09:30za 15-08-2020 om 09:30

Het gelijkspel tegen KV Mechelen heeft bij RSC Anderlecht al voor enkele irritaties gezorgd. Vooral bij Frank Vercauteren, die veel mogelijkheden tot verbetering ziet bij de club.

Na het gelijkspel tegen KV Mechelen ging het er naar verluidt niet al te gemoedelijk aan toe op de training van Anderlecht. Zo hadden Vincent Kompany en Vercauteren flink wat discussies. Volgens La Dernière Heure loopt Vercauteren ook met flink wat irritaties rond bij Anderlecht.

Zo kon Vercauteren maar moeilijk accepteren dat Anderlecht een dubbele voorsprong nog uit handen gaf. De trainer wil vooral goede resultaten boeken, terwijl Kompany dat met mooi voetbal wil doen.  Ook de zware fouten in de defensie zitten hem dwars. Dat er ondanks de mooie voorsprong toch nog risico's werden genomen in het uitvoetballen waren een reden voor irritatie bij Vercauteren. Net zoals de fysieke paraatheid van zijn ploeg, waar er flink wat spelers met krampen zaten tijdens de partij tegen KV Mechelen.

Bestuur en pers
Daarnaast viseert Vercauteren ook het bestuur van Anderlecht, dat nog geen nieuwe spits heeft aangetrokken na het vertrek van Kemar Roofe. De trainer van paars-wit wil graag een nieuwe spits zien bij de Brusselaars.

Tot slot ergert Vercauteren zich aan de externe kritiek die er komt op de coaching van Vincent Kompany tijdens de voorbereidingswedstrijden. Vercauteren begrijpt niet dat dat zo nauwlettend wordt opgevolgd door de media.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Zijn de ergernissen van Vercauteren terecht?

(426 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws