Familie Dessers dolblij met keuze voor KRC Genk: Mooier wordt het niet

Familie Dessers dolblij met keuze voor KRC Genk: "Mooier wordt het niet"

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 09:15za 15-08-2020 om 09:15

Cyriel Dessers is terug in ons land. De spits komt dit seizoen uit voor KRC Genk, de club waar hij als jong voetballertje voor supporterde. Ook de familie Dessers is tevreden met die keuze, waaronder zijn broer Emile.

"Ik was dolblij. Maar voor de duidelijkheid: Cyriel heeft blijkbaar gezegd dat ik ‘de tranen in mijn ogen had' toen ik dat nieuws hoorde, dat is niet waar. Hij moet niet overdrijven", lacht Emile Dessers in Het Laatste Nieuws.

"Al heb ik wel meteen gezegd: Cyriel, doen! Het is de ploeg waar we ­allebei voor supporterden, mooier wordt het niet. Het is de bedoeling dat binnenkort iedereen in Tongeren met een truitje van ­Cyriel Dessers rondloopt", geeft de negentienjarige Emile aan.

De jongere broer van Dessers had wel verwacht dat Cyriel het goed ging doen in Nederland, waar hij uiteindelijk topschutter werd. "Als je Cyriel gewoon een heel seizoen laat ­spelen, maakt die sowieso genoeg doelpunten. Daar ben ik zeker van", klinkt het.

"Ik heb al zoveel matchen van hem gezien. Ik weet ook niet of het helemaal juist is wat ik zeg hé, maar ik heb gewoon dat gevoel. Laat Cyriel staan en het komt wel goed", besluit Emile Dessers met goed nieuws voor de fans van KRC Genk.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoeveel doelpunten zie jij Dessers dit seizoen scoren?

(204 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws