Chelsea zit met groot vraagstuk: 'Kepa is een nachtmerrie'

Chelsea zit met groot vraagstuk: 'Kepa is een nachtmerrie'

Gepubliceerd: vrijdag 14 augustus 2020 om 18:40vr 14-08-2020 om 18:40

Hoewel Chelsea zeer geïnteresseerd is in Andre Onana, is het de vraag of deze zomer een bod wordt neergelegd bij Ajax. Dat voorspelt journalist Matt Law van The Telegraph. The Blues zitten nog in hun maag met Kepa Arrizabalaga.

"Als Kepa blijft, is er denk ik geen enkele kans dat ze een andere keeper gaan halen", zegt Law in de London Is Blue - Chelsea FC Soccer Podcast. "En ik zie momenteel geen kans dat ze hem weten te verkopen. Ze zullen hem niet voor minder dan 52 miljoen pond laten gaan, anders lijden ze veel verlies. Kepa is een nachtmerrie voor Chelsea."

Onana zit mede daardoor in de wachtkamer. "Onana is zeker bekeken", stelt Law. "Chelsea heeft een goede relatie met Ajax en dat komt niet alleen door de transfer van Ziyech. Die relatie is er al langer, er is zeker een gezonde relatie tussen de twee clubs. Ik heb alleen de indruk dat Onana nog een jaar bij Ajax blijft en een contractverlenging tekent."

Volgens Law staat de Kameroener bij meerdere clubs op het lijstje. "Maar hij is niet zo goedkoop dat je hem zonder risico even gaat kopen. Hij moet rond de 30 tot 35 miljoen pond kosten. Als een keeper rond de 20 miljoen pond kost, is het risico al een stuk minder", meent Law, die Onana in de toekomst wel in de Premier League ziet spelen. "Maar waarschijnlijk niet deze zomer."

"Chelsea bekijkt hem zeker, heeft hem besproken, maar het zou me verbazen als hij nu al naar Chelsea zou gaan. Maar wie weet...", besluit de verslaggever van The Telegraph.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Chelsea een nieuwe doelman nodig?

(67 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws