Vanlerberghe blikt terug op vertrek bij Club Brugge en terugkeer naar KV Mechelen

Vanlerberghe blikt terug op vertrek bij Club Brugge en terugkeer naar KV Mechelen

15-08-2020 08:31

Jordi Vanlerberghe keerde deze zomer definitief terug naar KV Mechelen, de club waar hij werd opgeleid. Hij werd overgenomen van Club Brugge, waar Vanlerberghe zich nooit wist door te zetten.

Na zijn doorbraak bij KV Mechelen was Club Brugge er als de kippen bij om Vanlerberghe over te nemen. Een doorbraak kwam er echter niet. Hoe kijkt Vanlerberghe terug op dat avontuur. "Met gemengde gevoelens", zegt Vanlerberghe bij Eleven Sports.

"Het is een ervaring geweest, maar ik ben wel blij dat ik teruggekeerd ben naar KV Mechelen. Ik doe het nu een niveautje lager om opnieuw te laten zien wat ik in mij heb. Voor de buitenwereld lijkt het misschien dat ik het niveau niet aankan, maar weet van mezelf dat ik dat niveau wel kan tonen", aldus de middenvelder.

Als het van Vanlerberghe afhing, had hij Malinwa nooit verlaten. "Ik ben met gemengde gevoelens vertrokken bij KV Mechelen. Het is niet echt in de media gekomen, maar ze hadden bij Malinwa gewoon geld nodig. Ze lieten me dan ook graag gaan. Nu ben ik terug thuis en heb ik opnieuw de rust gevonden. We hopen op het beste", besluit hij.