Verheyen doorziet uitspraken raadsman Castagne: Dat is makelaarspraat

Verheyen doorziet uitspraken raadsman Castagne: "Dat is makelaarspraat"

Gepubliceerd: vrijdag 14 augustus 2020 om 14:48vr 14-08-2020 om 14:48

Timothy Castagne werd met Atalanta zopas uitgeschakeld in de Champions League nadat het in extremis verloor van PSG. Volgens zijn makelaar kon dat wel eens de laatste wedstrijd zijn voor de Rode Duivel in het shirt van Atalanta, al denkt Gert Verheyen daar anders over.

Nog voor het treffen in het miljoenenbal met PSG verklaarde de makelaar van Castagne dat zijn speler misschien best andere oorden kon opzoeken. "We hebben niet het gevoel dat hij nog veel stappen kan zetten daar", luidde het devies.

Larie, volgens Verheyen, die zijn statistieken naast die van concurrent bij Atalanta Hans Hateboer zette. "Wie Hateboer zag spelen tegen PSG, weet dat die een stapje hoger staat", zegt hij bij Het Nieuwsblad. "Timothy is een goeie speler, maar als zijn makelaar claimt dat hij niets meer te leren heeft in Atalanta, dan is dat makelaarspraat. Hij kan er nog veel leren."

Castagne kwam in de Serie A vorig seizoen niet verder dan een goal en twee assists. Robin Gosens, die aan de overzijde van het veld speelt, maakte afgelopen seizoen negen doelpunten en gaf acht assists.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Heeft Castagne nog iets te leren bij Atalanta?

(60 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws