Boskamp loopt niet warm van Gents transferbeleid: Beter 3 heel goede gehaald

Boskamp loopt niet warm van Gents transferbeleid: "Beter 3 heel goede gehaald"

Gepubliceerd: vrijdag 14 augustus 2020 om 13:30vr 14-08-2020 om 13:30

De transfer van Joanthan David naar het Franse Lille was dé soap van de Belgische transferperiode tot nu toe. KAA Gent verloor zijn goudhaantje, maar kreeg er wel in één klap om en nabij de 32 miljoen euro bij. Toch lijkt het verlies sterker door te wegen dan die som.

Die conclusie maakt Johan Boskamp alvast na de vorige speeldag. "Gent kocht elf nieuwe spelers", begint hij in Het Belang van Limburg. "Tegen STVV, dat goed speelde in het weekend, is er geen enkele begonnen. Zoiets vind ik een raadsel. Dan had je beter drie hele goede spelers kunnen kopen."

Er is dus nog werk aan de winkel bij de Buffalo's volgens Boskamp, die de uitgaande transfer van David wel een schot in de roos vond. "Goed gedaan van Gent, want ze hebben hem voor niks gekregen. Als David het niveau van bij de Buffalo's blijft halen, gaat Lille er heel veel plezier aan beleven. Sportief wordt zijn vertrek moeilijk te vangen", concludeert de Nederlander.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Haalt Gent de top 4 dit seizoen?

(390 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws