'Atalanta vond al persoonlijk akkoord, onderhandelingen met Standard aan de gang'

'Atalanta vond al persoonlijk akkoord, onderhandelingen met Standard aan de gang'

14-08-2020 13:20
4

Mergim Vojvoda lijkt weer wat dichter bij Atalanta Bergamo te staan. De Italianen, die vorige woensdag op het nippertje werden uitgeschakeld in de Champions League, zouden al een persoonlijk akkoord gevonden hebben met de verdediger van Standard Luik. Nu moeten beide clubs elkaar nog vinden.

La Dernière Heure weet dat Vojvoda de contractonderhandelingen met Atalanta met succes heeft afgerond. De Kosovaarse verdediger streek pas vorige zomer neer op Sclessin, maar maakte blijkbaar voldoende indruk op de Italiaanse revelatie. Overigens is ook Torino FC nog steeds in de markt. Die club heeft echter een achterstand, aangezien het nog niet sprak met Vojvoda.

Atalanta zou dus de bestemming moeten worden, maar dan is er wel nood aan een akkoord op clubniveau. Dat is nog niet aan de orde. De onderhandelingen lopen wel, maar voorlopig is het water tussen beide partijen nog wat te diep. Atalanta hoopt de deal te kunnen sluiten voor vier miljoen euro, terwijl Standard zes miljoen verlangt. De Rouches moeten immers twintig procent van de transfersom doorstorten naar Royal Excel Moeskroen, de vorige club van Vojvoda.