SELECTIE: Bongonda viert terugkeer na corona, Paintsil is kind van de rekening

SELECTIE: Bongonda viert terugkeer na corona, Paintsil is kind van de rekening

Gepubliceerd: vrijdag 14 augustus 2020 om 13:03vr 14-08-2020 om 13:03

KRC Genk nam een prima competitiestart door de drie punten mee te graaien bij Zulte Waregem (1-2). Met een thuiswedstrijd tegen het geplaagde Oud-Heverlee Leuven in het verschiet ligt een zes op zes voor het grijpen. Hannes Wolf kreeg bovendien goed nieuws vanuit de ziekenboeg.

Na zijn verplichte afwezigheid van vorig weekend zal Theo Bongonda er deze keer weer bij zijn. De flankaanvaller had positief getest op corona. Slachtoffer van zijn wederoptreden is Joseph Paintsil. De Ghanees ligt niet meer in de bovenste schuif in de Luminus Arena en mag uitkijken naar een andere club.

Voor het overige heeft Wolf niet al te veel kopzorgen, want de jongens die de overwinning aan de Gaverbeek in de wacht sleepten, zijn opnieuw beschikbaar. Enkel Bryan Heynen en Kristian Thorstvedt ontbreken nog. Zij liggen al enige tijd in de lappenmand, maar werken in alle rust verder aan hun herstel.

Wie er ook niet zal bij zijn tegen OHL, is kersverse aanwinst Gerardo Arteaga. Omdat de Mexicaanse linksachter pas deze week neerstreek in ons land, zit hij nog in quarantaine.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws