Clement ontkent 'transferitis' bij Diatta: Hij heeft een bepaalde lichaamstaal

Clement ontkent 'transferitis' bij Diatta: "Hij heeft een bepaalde lichaamstaal"

Gepubliceerd: vrijdag 14 augustus 2020 om 08:45vr 14-08-2020 om 08:45

Gert Verheyen vond dat Krépin Diatta tijdens Club Brugge-Sporting Charleroi hautain liep te voetballen en duidelijk met zijn hoofd elders zat. Trainer Philippe Clement ontkent dat de Senegalees met tegenzin voetbalt bij Blauw-Zwart. 

"Krépin is iemand die een bepaalde lichaamstaal heeft. Hij is totaal niet hautain, integendeel zelfs", steekt Clement van wal in Het Nieuwsblad. Zo zou het goudhaantje van Club Brugge vooral te kritisch zijn voor zichzelf. "Hij maakt zich te vaak kwaad op zichzelf, waardoor hij soms uit de match verdwijnt."

Van een transfer is dan ook geen sprake op dit moment. "Vorig jaar was dat in perioden ook zo. We zijn toen hard met hem aan de slag gegaan en dat heeft ook effect gehad. Bij perioden liep het vorig seizoen beter. Maar Krépin is een jonge speler en beseft dat dit een werkpunt zal blijven. We hebben er ook deze week met hem over gesproken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Zit Diatta met een transfer in zijn hoofd denk je?

(215 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws