'Waasland-Beveren toont lef, maar Overmeire (34) legt voorstel naast zich neer'

'Waasland-Beveren toont lef, maar Overmeire (34) legt voorstel naast zich neer'

Gepubliceerd: vrijdag 14 augustus 2020 om 08:30vr 14-08-2020 om 08:30

Waasland-Beveren glunderde na de zege uit bij KV Kortrijk (1-3) en de bijhorende leidersplaats. Toch wil men op de Freethiel verre van beginnen zweven. Integendeel, want voorzitter Dirk Huyck geeft aan dat er nog de nodige versterkingen mogen verwacht worden.

De huidige spelersgroep van Waasland-Beveren zal dus zeker niet definitief blijven. "Absoluut niet. Er komt versterking. Deze kern is nog niet klaar. Maar we moeten geduldig zijn. Het is soms beter om de juiste keuzes te maken in plaats van te snelle keuzes. De transferperiode is nog lang, maar over posities ga ik geen uitspraken doen", aldus Huyck in Het Nieuwsblad.

Waasland-Beveren is vooral op zoek naar een nummer zes. Naar verluidt deed het Killian Overmeire, boegbeeld van Sporting Lokeren, een concreet voorstel. Op namen wil Huyck echter niet ingaan. "Op vraag van de coach zoeken we een sterke, verdedigende middenvelder. Maar ook op andere plaatsen willen we ons nog versterken", klinkt het.

De kans dat Overmeire ingaat op het voorstel is echter bijzonder klein. Het Lokeren-icoon lijkt niet van plan om voor de vijand te gaan spelen. Intussen traint de 34-jarige middenvelder nog steeds mee met de beloften van Club Brugge.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Zou jij als Overmeire zijnde voor 'de vijand' kiezen?

(261 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws