Clement over moeilijke zomermercato van Club Brugge: “Je bent altijd met drie

Clement over moeilijke zomermercato van Club Brugge: “Je bent altijd met drie"

14-08-2020 07:30
16

Philippe Clement beseft dat Club Brugge nog enkele versterkingen nodig heeft om helemaal klaar te zijn dit seizoen. In deze coronatijden is het echte niet gemakkelijk om alles snel of op het juiste moment rond te krijgen. Zo vertelt de T1 van Club Brugge in Het Nieuwsblad.

"Je bent altijd met drie partijen om te onderhandelen. Je kunt dingen willen, je kunt een bepaald budget vooropstellen, maar dan moet de club waarmee je onderhandelt akkoord gaan met je budget en moet het akkoord gaan over de timing waarop het een speler laat gaan. Omdat vele competities niet gelijklopen met de onze, is dat soms een probleem. En nu die competities gedaan zijn, willen die spelers of clubleiders eerst met vakantie", aldus Clement.

Toch maakt Clement zich nog geen zorgen. Hij heeft dan ook vertrouwen in het bestuur van Club Brugge. "Als coach moet ik bezig zijn met het heden. Ik weet dat het bestuur ermee bezig is, ik weet wat de plannen zijn. We hebben ze samen besproken en ik twijfel er geen seconde aan dat de mensen binnen de club daar hard aan werken."