Gent rekent niet meer op duo dat in 2015 kampioen werd: Een moeilijke situatie

Gent rekent niet meer op duo dat in 2015 kampioen werd: "Een moeilijke situatie"

Gepubliceerd: vrijdag 14 augustus 2020 om 07:15vr 14-08-2020 om 07:15

KAA Gent rekent niet meer op Brecht Dejaegere en Nana Asare. Het ervaren duo mag vertrekken, dat vertelde trainer Jess Thorup donderdag op zijn wekelijkse perspraatje. De Deen hoopt echter dat er voor beide spelers een oplossing wordt gevonden.

Opvallend: Dejaegere en Asare zijn de enige twee spelers die onafgebroken bij Gent speelden sinds de landstitel, nu vijf jaar geleden. "Ze hebben veel verdiensten voor deze club. Ik hoop dat ze zo snel mogelijk duidelijkheid krijgen. Dit is voor iedereen een moeilijke situatie, maar ik reken niet meer op hen", aldus wordt Thorup geciteerd door Het Nieuwsblad.

Dejaegere werd eerder genoemd bij Royal Antwerp FC, maar zij kozen voor Pieter Gerkens. Standard toonde ook interesse, maar ook zij haakten intussen af voor de Gent-middenvelder. Ook voor Asare beweegt er op dit moment weinig. Afwachten of de Buffalo’s voor beide heren nog een oplossing vindt de komende weken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Een terechte beslissing van Gent?

(130 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws