David is een groot verlies voor ons, maar ik ben ook blij voor hem

"David is een groot verlies voor ons, maar ik ben ook blij voor hem"

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 22:45do 13-08-2020 om 22:45

KAA Gent zag deze week Jonathan David vertrekken. Een flinke aderlating, weet ook zijn ex-ploegmaat Laurent Depoitre. Hij hoopt dat zijn vertrek collectief wordt opgevangen. 

"Joe is een groot verlies voor de club, maar ik ben ook blij voor hem dat hij een grote stap vooruit kan zetten", geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws. "Het is nu aan ons om automatismen te vinden met andere spelers. Ik geloof dat er genoeg kwaliteit in deze groep schuilt om zijn vertrek te kunnen opvangen. We hebben misschien wat tijd nodig om de juiste automatismen te vinden, maar ik ben ervan overtuigd dat ons dat wel zal lukken."

Een nieuwe David gaat niet meteen opstaan. "Maar het is ook niet noodzakelijk dat degene die hem vervangt evenveel goals gaat maken", benadrukt Depoitre. "Andere spelers kunnen er misschien ook voor zorgen dat de spitsen meer goals maken. Je hebt niet hetzelfde profiel nodig, maar het zal wel even aanpassen zijn."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws