Gemeente Anderlecht neemt extra voorzorg voor match tegen STVV

Gemeente Anderlecht neemt extra voorzorg voor match tegen STVV

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 21:30do 13-08-2020 om 21:30

Anderlecht speelt komend weekend zijn eerste thuismatch van het seizoen. STVV is dan de tegenstander. Het stadion is verboden terrein voor gewone fans, maar ook alles daarrond wordt afgesloten. 

De gemeente Anderlecht heeft namelijk opgelegd dat geen enkele horecazaak rond het stadion de deuren mag openen, en dat van 15u tot 1u. Op die manier wil de gemeente voorkomen dat supporters van Anderlecht zich rond het Lotto Park verzamelen.

'Om te voorkomen dat de supporters die geen toegang krijgen tot het stadion massaal samenkomen in de omliggende cafés en zo de verspreiding van het virus bevorderen, heeft de gemeente besloten deze horecazaken te sluiten gedurende de wedstrijd', staat te lezen in het persbericht.

Deze maatregel geldt al zeker voor de eerste twee matchen, die tegen STVV en Moeskroen dus. Naast de horeca zullen ook winkels die alcohol verkopen worden gesloten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws