'KV Mechelen stuurt opnieuw twee Belgen door naar Nederland'

'KV Mechelen stuurt opnieuw twee Belgen door naar Nederland'

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 20:15do 13-08-2020 om 20:15

KV Mechelen wil in de komende jaren nauw samenwerken met Helmond Sport. De Nederlandse tweedeklasser krijgt opnieuw twee Belgen binnen. Deze keer is het de beurt aan Alec Van Hoorenbeeck (21) en Gaétan Bosiers (21), weet Gazet Van Antwerpen.

Van Hoorenbeeck is een vleugelverdediger die vorig seizoen al zijn debuut mocht maken bij KV Mechelen. Hij stond zelfs in de basis tegen KV Oostende, maar het bleef voorlopig bij die ene wedstrijd. Na de winterstop werd hij nog uitgeleend aan amateurclub Heist, waar hij zeven wedstrijden speelde.

Bosiers is een voormalig jeugdproduct van PSV die voorlopig nog aan het herstellen is van een knieblessure. Zodra hij genezen is zakt hij ook af naar Helmond. Bosiers speelt bij voorkeur als aanvallende middenvelder. KV Mechelen stalde eerder al twee andere spelers bij Helmond. Toen ging het om Maxime De Bie (19) en Arno Van Keilegom (21).

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws