Ambitieus Deinze is nog niet klaar: ‘Door corona kunnen we zeker nog zaakjes doen’

Ambitieus Deinze is nog niet klaar: ‘Door corona kunnen we zeker nog zaakjes doen’

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 19:27do 13-08-2020 om 19:27

SK Deinze stelde op originele wijze plots Ronald Vargas en Renato Neto voor. De ambitieus club uit 1B is echter nog niet klaar op de transfermarkt, dat laat voorzitter Denijs Van De Weghe aan Sporza weten.

"Deze spelers kunnen ons zeker nog wat extra geven en zijn zeker niet zo duur”, begint Van De Weghe. “Ze konden naar het buitenland, maar omdat hun familie in Vlaanderen thuis is, willen ze liever hier blijven. Door corona gaan we zeker nog wat zaakjes kunnen doen. We hebben voorlopig 21 spelers, dus er kunnen er zeker nog wat bij."

Er is een link met KV Oostende door gewezen boekhouder van de kustclub Kenny Victoor nu CEO is bij Deinze. Patrick Orlans (ex-KVO) heeft ook het commerciële aspect in handen. Zo kwam ook Akpala over van KV Oostende. "We wilden liever jong en Belgisch kopen, maar als die buitenkansen zich voordoen, laten we die niet liggen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws