'Werder Bremen en Manchester United lijnrecht tegenover elkaar over talent'

'Werder Bremen en Manchester United lijnrecht tegenover elkaar over talent'

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 18:44do 13-08-2020 om 18:44

Tahith Chong gaat voorlopig nergens heen. Werder Bremen en Manchester United staan volgens BILD lijnrecht tegenover elkaar.

Werder Bremen maakte er de laatste dagen geen geheim van dat Chong bovenaan het verlanglijstje staat. Een huurdeal met Manchester United leek in de maak, maar de Duitse werkgever van Davy Klaassen zou zichzelf in de voet hebben geschoten door zo vroeg de media op te zoeken.

Volgens BILD hebben Werder Bremen en Manchester United 'op z'n zachtst gezegd andere ideeën' over de financiën rond een transfer van Chong. De Engelse grootmacht wil de Nederlandse vleugelaanvaller best twee jaar verhuren, maar eist dat Werder Bremen het volledige salaris overneemt én een vergoeding van 2,8 miljoen euro betaalt.

Werder Bremen ziet dat niet zitten. De Duitsers willen naar verluidt alleen een deel van het salaris betalen en vinden dat Manchester United uiteindelijk genoeg profiteert, omdat Chong een stuk meer waard kan worden als hij twee jaar goed presteert in de Bundesliga.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws