De Bock wuift kritiek weg: Je kan toch nooit voor iedereen goed doen

De Bock wuift kritiek weg: "Je kan toch nooit voor iedereen goed doen"

13-08-2020 21:15
1

Laurens De Bock is dit seizoen weer in België te bewonderen. De linksachter wordt door Zulte Waregem gehuurd van Leeds United. Bij die club kon De Bock na een goed begin nooit doorbreken.

"Ik mocht er meteen starten, speelde met familie en vrienden in de tribune een goeie eerste match tegen Milwall en ondanks 3‑4-verlies voelde het fantastisch, die beleving voor een vol stadion", doet hij zijn verhaal in Sport/Voetbalmagazine.

"Helaas veranderde de club kort erna van coach en die had het niet voor mij. Ik verhuisde naar de bank, werd dan uitgeleend aan KV Oostende, maar ook daar vielen de resultaten tegen. En dan is het moeilijk om je daar als speler aan te onttrekken."

Ook over zijn transfer naar Zulte Waregem zijn er nu heel wat twijfels. "In het voetbal kun je toch niet voor iedereen goed doen. Ik wil nu vooral Zulte Waregem iets teruggeven voor het vertrouwen. Alles is hier aanwezig om te slagen, om mijn voetbalplezier terug te vinden, om weer de allerbeste Laurens De Bock te worden. Daarvoor ga ik het onderste uit de kan halen", benadrukt hij nog.