Vanderhaeghe duidelijk: Bod van 10 miljoen euro op Moffi kunnen we niet weigeren

Vanderhaeghe duidelijk: "Bod van 10 miljoen euro op Moffi kunnen we niet weigeren"

13-08-2020 16:35
7

KV Kortrijk kijkt momenteel tegen een aantal blessures aan van sleutelspelers. De vraag naar nieuwe aankopen rijst daarmee, maar ook de vraagtekens bij mogelijke vertrekkers moeten in de gaten worden gehouden. Terem Moffi is een van die namen.

"Momenteel staat er nog niemand op vertrekken", countert Yves Vanderhaeghe tijdens het persmoment. "Dus dat is ook heel positief." Toch klinken er luide stemmen rond sterkhouder Moffi. Eerder wees de club naar verluidt al een bod van vijf miljoen euro af voor de Nigeriaanse spits. Bij het dubbele zouden de kaarten anders liggen, meent Vanderhaeghe. "Als we een bod van tien miljoen euro voor Terem Moffi krijgen, kunnen we dat niet weigeren", klinkt het.

Hoe is de rest van het team eruit zal zien, valt nog te bezien. "De kern is zeker nog niet volledig", legt Vanderhaeghe uit. "Ik ben overtuigd van het potentieel van de huidige kern, maar er zijn nog een aantal posities waar versterking nodig is. Centraal achterin kunnen we zeker ook nog versterking gebruiken. We hebben ook nog een extra doelman nodig."