Vanderhaeghe duidelijk: Bod van 10 miljoen euro op Moffi kunnen we niet weigeren

Vanderhaeghe duidelijk: "Bod van 10 miljoen euro op Moffi kunnen we niet weigeren"

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 16:35do 13-08-2020 om 16:35

KV Kortrijk kijkt momenteel tegen een aantal blessures aan van sleutelspelers. De vraag naar nieuwe aankopen rijst daarmee, maar ook de vraagtekens bij mogelijke vertrekkers moeten in de gaten worden gehouden. Terem Moffi is een van die namen.

"Momenteel staat er nog niemand op vertrekken", countert Yves Vanderhaeghe tijdens het persmoment. "Dus dat is ook heel positief." Toch klinken er luide stemmen rond sterkhouder Moffi. Eerder wees de club naar verluidt al een bod van vijf miljoen euro af voor de Nigeriaanse spits. Bij het dubbele zouden de kaarten anders liggen, meent Vanderhaeghe. "Als we een bod van tien miljoen euro voor Terem Moffi krijgen, kunnen we dat niet weigeren", klinkt het.

Hoe is de rest van het team eruit zal zien, valt nog te bezien. "De kern is zeker nog niet volledig", legt Vanderhaeghe uit. "Ik ben overtuigd van het potentieel van de huidige kern, maar er zijn nog een aantal posities waar versterking nodig is. Centraal achterin kunnen we zeker ook nog versterking gebruiken. We hebben ook nog een extra doelman nodig."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Is Moffi tien miljoen euro waard?

(214 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws