Domper voor Standard: 'Middenvelder komt dit jaar niet meer in actie'

Domper voor Standard: 'Middenvelder komt dit jaar niet meer in actie'

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 16:20do 13-08-2020 om 16:20

Standard Luik kan dit jaar wellicht niet meer rekenen op de diensten van William Balikwisha. De aanvallende middenvelder viel uit tijdens een oefenpot en chirurgische ingrepen moeten ondergaan aan de beide schouders. Dat meldt de club zelf.

Balikwisha ontwrichtte zondag zijn linkerschouder tijdens een vriendschappelijk duel met Royal Saint-Gilloise. 'Gezien het feit dat William eerder al een ontwrichting had aan zijn rechterschouder en de klassieke behandeling (spierversterking) niet voldoende garanties biedt, werd er in samenspraak met de speler beslist om over te gaan tot een chirurgische ingreep aan beide schouders', valt er te lezen op de website.

De ingrepen vinden plaats op 27 augustus en 9 september. De aanwezigheid wordt geschat op drie à vier maanden. Balikwisha (21) stond voor het seizoen van de doorbraak bij de Rouches, nadat hij eerder al werd uitgeleend aan Cercle Brugge en MVV Maastricht.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws