Stunttransfer Eupen: ‘Straks komt Neymar ook nog’

Stunttransfer Eupen: ‘Straks komt Neymar ook nog’

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 14:30do 13-08-2020 om 14:30

Eupen verbaasde woensdagavond vriend en vijand met de aankondiging van Adriano. BRF-reporter Christophe Ramjoie legt uit hoe de stunttransfer tot stand is kunnen komen.

Twee keer de Champions League, vier keer de Spaanse titel en een Copa America met Brazilië, het staat allemaal in de prijzenkast van voormalig Barça-verdediger Adriano. Dat de 35-jarige Braziliaan nu voor Eupen tekent is dan ook een stunt van formaat.

"Wie weet komt Neymar ook nog, het zijn goede vrienden", lacht Ramjoie. "Serieus nu, uiteraard zijn het de Qatarese eigenaars die deze transfer hebben geregeld. Met hun Aspire-Academy beschikken ze over een uitgebreid netwerk en dus ook contacten in Spanje", wordt de reporter geciteerd door Sporza.

Eupen is niet aan zijn proefstuk toe als het op absolute stunttransfers aankomt, zo werden eerder Claude Makélélé en Luis Garcia binnengehaald. "Die laatste heeft een erg goede indruk nagelaten in Eupen. Met zijn werkijver en leiderschap gaf hij het voorbeeld op en naast het veld", aldus Ramjoie.

Het is dat laatste dat Eupen met de komst van Adriano opnieuw wil bereiken. "Akkoord, zijn beste jaren liggen achter hem. Maar voor de Belgische competitie, en zeker Eupen kan hij nog een meerwaarde zijn."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws