OFFICIEEL: Westerlo haalt Turkse huuraanvaller binnen met aankoopoptie

OFFICIEEL: Westerlo haalt Turkse huuraanvaller binnen met aankoopoptie

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 13:15do 13-08-2020 om 13:15

Westerlo heeft zich weten te verzekeren van de diensten van Atabey Cicek. De 25-jarige Turk wordt voor één seizoen gehuurd van Basaksehir, Westerlo bedong ook een aankoopoptie.

Westerlo hoopte even nog een plek te kunnen bemachtigen in 1A, die hoop werd echter al snel de grond ingeboord. Lang heeft de Kempense club echter niet getreurd, het bestuur is volop bezig met het samenstellen van een competitieve kern om mee te doen voor de promotie.

Eén van de spelers die de club daarbij moet helpen is Cicek. De Turkse aanvaller was het voorbije seizoen actief in de derde klasse van Turkije. Hij wist er negen doelpunten te maken, en zes assists uit te delen.

Cicek heeft ondanks zijn relatief jonge leeftijd al een heel parcours achter de rug. De spits is officieel eigendom van Basaksehir, maar werd de afgelopen drie jaar steevast uitgeleend. Bij Westerlo vindt hij mogelijk stabiliteit, de Kemphanen bedwongen namelijk een aankoopoptie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Speelt Westerlo kampioen in 1B?

(53 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws