UPDATE: 'Beerschot dicht bij Suzuki, aanvaller op weg naar België'

UPDATE: 'Beerschot dicht bij Suzuki, aanvaller op weg naar België'

13-08-2020 13:00 Laatste update: 14-08-2020 18:00
4

Beerschot is nog niet klaar op de transfermarkt. De troepen van coach Hernan Losada krijgen er naar alle waarschijnlijkheid een Japanse versterking bij. Zijn naam: Musashi Suzuki.

Beerschot wist op de openingsspeeldag meteen zien dat de club klaar is voor 1A, toch vindt het bestuur dat er nog wat bij mag. Volgens Het Laatste Nieuws verlopen de onderhandelingen omtrent de overgang van Suzuki erg gunstig.

Suzuki is een 26-jarige aanvaller die momenteel uitkomt voor het Japanse Sapporo. De Japanner begon alvast goed aan het nieuwe seizoen, hij wist in zijn eerste vier wedstrijden vijf keer te scoren. Vorig seizoen was Suzuki goed voor dertien doelpunten in 33 wedstrijden.

 Beerschot zou de eerste buitenlandse club zijn in de carrière van de aanvaller, vooralsnog was Suzuki enkel nog maar actief in eigen land. De Japanner heeft ook al zeven caps op zijn naam staan, daarin scoorde hij één keer.  

Update: Beerschot staat weer een stap dichter bij de komst van Suzuki. Volgens Het Nieuwsblad is de Japanese spits al op weg naar ons land en legt hij vrijdag of zaterdag zijn medische testen af. Het lijkt enkel nog maar wachten op de officiële aankondiging van de aanvaller.