Courtois met unicum in zijn loopbaan, nieuw shirtnummer voor Rode Duivel

Courtois met unicum in zijn loopbaan, nieuw shirtnummer voor Rode Duivel

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 11:26do 13-08-2020 om 11:26

Thibaut Courtois geniet momenteel van een verdiende vakantie. Als hij terugkeert bij Real Madrid zal dat gebeuren als de nummer 1 van de Koninklijke. Bij Real Madrid gaat de Rode Duivel immers eindelijk keepen met het rugnummer 1.

In de zomer van 2018 trok Real Madrid Courtois aan. Toen moest hij de concurrentie aangaan met Keylor Navas. De Costa Ricaan had toen op zijn rug het nummer 1 prijken. Ondanks dat Navas vorig seizoen naar PSG trok, bleef de doelman het rugnummer behouden. Courtois begon met het rugnummer 25 bij Real Madrid en keepte vorig seizoen met het rugnummer 13.

*foto Real Madrid

Nu verandert Courtois dus voor het derde jaar op rij zijn rugnummer. Opvallend, het is pas de eerste keer in zijn loopbaan dat hij als clubspeler het rugnummer 1 zal dragen. Bij KRC Genk speelde Courtois destijds met het rugnummer 28. Bij Atlético Madrid en Chelsea stond Courtois altijd tussen de palen met het rugnummer 13.

Bij de Rode Duivels speelt Courtois wel al jaren met het rugnummer 1.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Is Courtois de beste doelman ter wereld?

(234 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws