'Anderlecht praat met Nederlanders over transfer van Adzic'

'Anderlecht praat met Nederlanders over transfer van Adzic'

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 11:00do 13-08-2020 om 11:00

Voor Luka Adzic is het einde verhaal bij RSC Anderlecht. ADO Den Haag wil profiteren. Het wil de aanvaller naar Nederland halen. Dat meldt La Dernière Heure.

Adzic is één van de vele spelers die Anderlecht deze zomer nog mogen verlaten. De Serviër kwam in 2018 naar Brussel. Marc Coucke en Luc Devroe hadden destijds veel hoop dat Adzic het mooie weer kon gaan maken bij Anderlecht, maar dat kwam er nooit van.

Na zijn transfer van 1 miljoen euro van Rode Ster Belgrado naar Anderlecht, verdween de nu 21-jarige aanvaller naar het achterplan. Vorig seizoen verhuurde Anderlecht Adzic aan FC Emmen. In de Eredivisie speelde hij drie wedstrijden en scoorde één keer.

Nu is Adzic dus op weg naar ADO Den Haag. Vorig seizoen verkeerde die club in degradatiegevaar. Het stond op de voorlaatste plaats toen de coronacrisis uitbraak. Door toedoen van de Nederlandse voetbalbond mag het dit seizoen in Nederland opnieuw uitkomen op het hoogste niveau.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Had Adzic een nieuwe kans moeten krijgen bij Anderlecht?

(253 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws