Grootverdiener loopt niet weg bij Arsenal: Dat moeten mensen respecteren

Grootverdiener loopt niet weg bij Arsenal: "Dat moeten mensen respecteren"

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 10:02do 13-08-2020 om 10:02

Mesut Özil heeft geen plannen om Arsenal te verlaten. Het lijdt voor de Duitse grootverdiener (31) geen enkele twijfel dat hij zijn contract tot medio 2021 gaat uitdienen.

"Mijn positie is duidelijk. Ik blijf hier tot de laatste dag van mijn contract en geef alles wat ik heb voor deze club", laat Özil weten in een uitgebreid interview met The Athletic. Sinds maart kwam hij geen enkele keer in actie voor Arsenal. "Dit soort situaties zullen mij nooit breken, het maakt me alleen maar sterker. Ik heb in het verleden bewezen dat hij mezelf in het team kan knokken en dat zal ik weer doen."

Het contract van Özil loopt nog één jaar door. Hij laat zich echter niet wegjagen door het gebrek aan speelminuten onder manager Mikel Arteta. "Ik bepaal wanneer ik vertrek, niet andere mensen. Ik heb niet voor twee of drie jaar getekend. Het zijn vier seizoenen en dat moeten mensen respecteren. Het is niet makkelijk, dat ziet iedereen, maar ik hou van Arsenal. Londen is mijn thuis. Ik zal nooit opgeven."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws