Opvallend Ronaldo-nieuws uit Turijn: 'Hebben hem overal aangeboden, ook bij Barça'

Opvallend Ronaldo-nieuws uit Turijn: 'Hebben hem overal aangeboden, ook bij Barça'

13-08-2020 09:00
11

Cristiano Ronaldo zou weleens aan zijn laatste periode bij Juventus bezig kunnen zijn. De Serie A-club wil af van het salaris van de Portugese superster en hoopt hem te verkopen.

Dat stelt journalist Guillem Balague in gesprek met de BBC. "De reden waarom Ronaldo gelinkt werd aan Paris Saint-Germain is niet per se omdat Paris Saint-Germain eraan denkt hem binnen te halen, maar omdat Jorge Mendes (de zaakwaarnemer van Ronaldo, red.) instructies heeft gekregen een team voor hem te vinden. We hebben dat de laatste zes maanden gezien, hij werd gelinkt aan Real Madrid. Real zei echter: no change, hij komt niet terug.

De Oude Dame wil af van het salaris van Ronaldo, zodat er op de transfermarkt meer mogelijk is. "Het is zo drastisch", vervolgt Balague. "Hij is overal aangeboden, ook bij Barcelona. Ik weet niet zeker of ze makkelijk van hem af kunnen komen. Hij verdiende 23 miljoen euro netto (per jaar, red) bij Real en volgens mij ook bij Juventus. Wie gaat er zoveel geld voor hem betalen?", sluit Balague af.