Haalt Club Brugge nog nieuwe spelers? Overtuigd dat Mannaert ermee bezig is

Haalt Club Brugge nog nieuwe spelers? "Overtuigd dat Mannaert ermee bezig is"

13-08-2020 10:13 Laatste update: 10:14
49

Landskampioen Club Brugge ging meteen onderuit op de eerste speeldag tegen Charleroi (1-0). Er wordt gefluisterd dat Blauw-Zwart nog de transfermarkt op zal gaan. Volgens Johan Boskamp gaat Club nog nieuwe spelers halen.

"Vers bloed kan Club wel gebruiken, ja. Ik ben er ook van overtuigd dat Mannaert daarmee bezig is. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik wat schrok toen ik Philippe (Clement, red.) na de wedstrijd tegen Charleroi zag op televisie. Hij kwam niet zo zelfverzekerd over, terwijl ik van hem gewend ben dat hij altijd met uitstraling spreekt. Het zit nu even tegen, maar net dan moet je héél wakker blijven”, citeert Het Laatste Nieuws Boskamp.

Vooral aanvallend lijkt Club te sukkelen. "Ik zou er als trainer absoluut een spits bij willen. Vanaken kan iemand in de zestien aanspelen, met een goeie spits kan je ook al een bal wegpegelen als je onder druk staat. Dat hebben ze nou precies niet. Van wat ik gezien heb, was Diatta ook maar een schim van wat hij geweest is. Dat is een jongen met een actie, maar daar zie ik niets van terug.”