Haalt Club Brugge nog nieuwe spelers? Overtuigd dat Mannaert ermee bezig is

Haalt Club Brugge nog nieuwe spelers? "Overtuigd dat Mannaert ermee bezig is"

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 10:13do 13-08-2020 om 10:13

Laatste update: donderdag 13 augustus 2020 om 10:14do 13-08-2020 om 10:14

Landskampioen Club Brugge ging meteen onderuit op de eerste speeldag tegen Charleroi (1-0). Er wordt gefluisterd dat Blauw-Zwart nog de transfermarkt op zal gaan. Volgens Johan Boskamp gaat Club nog nieuwe spelers halen.

"Vers bloed kan Club wel gebruiken, ja. Ik ben er ook van overtuigd dat Mannaert daarmee bezig is. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik wat schrok toen ik Philippe (Clement, red.) na de wedstrijd tegen Charleroi zag op televisie. Hij kwam niet zo zelfverzekerd over, terwijl ik van hem gewend ben dat hij altijd met uitstraling spreekt. Het zit nu even tegen, maar net dan moet je héél wakker blijven”, citeert Het Laatste Nieuws Boskamp.

Vooral aanvallend lijkt Club te sukkelen. "Ik zou er als trainer absoluut een spits bij willen. Vanaken kan iemand in de zestien aanspelen, met een goeie spits kan je ook al een bal wegpegelen als je onder druk staat. Dat hebben ze nou precies niet. Van wat ik gezien heb, was Diatta ook maar een schim van wat hij geweest is. Dat is een jongen met een actie, maar daar zie ik niets van terug.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Moet Club nog spelers halen?

(259 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws