Honger Eupen nog niet gestild na stunt: ‘Nog meer spraakmakende namen op komst’

Honger Eupen nog niet gestild na stunt: ‘Nog meer spraakmakende namen op komst’

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 07:44do 13-08-2020 om 07:44

Adriano Correia werd plots voorgesteld bij KAS Eupen. De voormalige FC Barcelona-speler heeft een indrukwekkend palmares en niemand had zien aankomen dat de linksback in België zou neerstrijken. Eupen lijkt echter nog niet klaar.

‘Met de komst van Adriano is de transferhonger van de Panda’s trouwens nog niet gestild. Bronnen binnen de club fluisteren dat er in de komende dagen en weken nog meer spraakmakende namen op komst zijn. Een ding is zeker: het kleine Eupen is niet meer’, klinkt het bij Het Nieuwsblad.

Sportief directeur Jordi Condom is verheugd. “Voor Eupen is het een groot succes om een speler als Adriano Correia binnen te halen. Hij behoort tot de meest succesvolle spelers op het internationale toneel en heeft het aura van een kampioen. Met zijn kwaliteiten en zijn ervaring zal hij een toegevoegde waarde betekenen voor ons team.”

Volgens Condom is Adriano een voorbeeld voor velen. “Onze jonge spelers zullen veel van hem leren en de supporters kunnen blij zijn dat een speler als Adriano het truitje van Eupen zal dragen. Samen met hem en alle andere spelers uit onze kern hopen we het beste seizoen te realiseren in de geschiedenis van onze club.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws