Roeselare wil zelfs met puntenaftrek in 1B starten: “Oneerlijke concurrentie”

Roeselare wil zelfs met puntenaftrek in 1B starten: “Oneerlijke concurrentie”

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 07:14do 13-08-2020 om 07:14

KSV Roeselare gaat niet akkoord met de aanstelling van de U23 van Club Brugge in 1B. CEO Diederiek Degryse geeft tegenover Het Nieuwsblad meer informatie over de situatie.

Club NXT, of de U23 van Club Brugge, start volgend seizoen in 1B. “We stuurden op 31 juli een open schrijven naar de KBVB en de Pro League maar kregen nog geen enkele reactie”, zegt CEO Degryse. “Ook een herinnering bleef onbeantwoord. We willen geen procedures opstarten maar enkel nog eens onze open vraag stellen en ze beantwoord zien.”

“Omdat we nu aan alle licentievoorwaarden voldoen, zouden we op z'n minst een kans moeten krijgen. We willen zelfs starten met een sportieve sanctie, zoals een aftrek van drie punten. Starten in 1B met een ploeg die niet kan stijgen of dalen is oneerlijke concurrentie en wij willen constructief meehelpen om tot een betere oplossing te komen.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Moet Roeselare in 1B beginnen?

(184 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws