UPDATE: 'Manchester City bereidt bod van 70 miljoen euro voor'

UPDATE: 'Manchester City bereidt bod van 70 miljoen euro voor'

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 23:43wo 12-08-2020 om 23:43

Laatste update: woensdag 19 augustus 2020 om 15:22wo 19-08-2020 om 15:22

Manchester City is na de komst van Ferran Torres en Nathan Aké nog niet klaar op de transfermarkt. Volgens La Gazzetta dello Sport moet Kalidou Koulibaly de volgende toptransfer worden bij de Premier League-grootmacht.

Koulibaly staat al langer hoog op het verlanglijstje van manager Pep Guardiola. Hoewel Manchester City nog geen akkoord bereikte met Napoli, is de verwachting dat beide partijen er wel uit gaan komen. De Italianen zitten hoog in de boom en houden vast aan een vraagprijs van tachtig miljoen euro, schrijft journalist Nicoló Schira. Toch lonkt nu een compromis. City heeft een bod van 63 miljoen euro neergelegd dat via bonussen verder kan oplopen.

Voor Koulibaly wacht een vorstelijk salaris mocht hij de overstap maken naar het Etihad Stadium. De 29-jarige mandekker uit Senegal kan een contract voor vijf jaar tekenen ter waarde van tien miljoen euro per seizoen. Hij zou een concurrent worden van Aké, die al werd overgenomen van Bournemouth.

UPDATE: Het lijkt nog maar een kwestie van enkele uren - hoogstens een dag - vooraleer de transfer van Koulibaly naar Manchester City een feit is. Verschillende media berichten dat City een bod van zeventig miljoen euro voorbereidt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws