Valencia-fans verzamelen zich bij Mestalla na vertrek van publiekslieveling

Valencia-fans verzamelen zich bij Mestalla na vertrek van publiekslieveling

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 22:05wo 12-08-2020 om 22:05

De fans van Valencia kunnen het wanbeleid bij hun club niet langer aanzien. Woensdagavond demonstreerden ze bij het Mestalla, waar ze het vertrek eisten van eigenaar Peter Lim.

De zakenman uit Singapore is met een opmerkelijke 'schoonmaak' bezig bij Los Che. Hij stuurde publiekslieveling Dani Parejo en Francis Coquelin naar Villarreal, terwijl toptalent Ferran Torres voor een schijntje werd verkocht aan Manchester City. Tot onbegrip van de fans leverden zij gezamenlijk minder dan dertig miljoen euro op.

De boze supporters hielden onder meer een minuut stilte vanwege het 'overlijden' van Valencia. Meer dan vijfhonderd mensen waren aanwezig bij de demonstratie. Vooralsnog lijkt Lim zich weinig van de kritiek aan te trekken. Volgens Spaanse media moeten onder meer Jasper Cillessen, Eliaquim Mangala en Geoffrey Kondogbia nog vertrekken deze zomer.

Het is al langer onrustig in de Sinaasappelstad. Fans waren ook ontevreden over het ontslag van trainer Marcelino, die overhoop lag met het bestuur. Marcelino leidde de club vier jaar op rij naar een plek in de top-vier in La Liga en veroverde vorig jaar de Copa del Rey.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws