Valencia-icoon onverbiddelijk de deur gewezen: 'Mijn zoontje begrijpt het niet'

Valencia-icoon onverbiddelijk de deur gewezen: 'Mijn zoontje begrijpt het niet'

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 20:44wo 12-08-2020 om 20:44

Laatste update: woensdag 12 augustus 2020 om 21:12wo 12-08-2020 om 21:12

Dani Parejo neemt afscheid van Valencia en vertrekt naar Villarreal. De 31-jarige spelmaker, die zich in Mestalla ontwikkelde tot clubicoon van Los Che, is emotioneel als hem gevraagd wordt naar de redenen van zijn vertrek.

Parejo organiseerde een persconferentie en beantwoordde vanuit zijn eigen woonkamer vragen van journalisten. Het Spaanse journaille hoorde dat de middenvelder niet eens een afscheid krijgt van de club waar hij negen jaar speelde. "Mijn zoontje kan niet begrijpen dat ik weg moet", laat een huilende Parejo optekenen. "Het is echt heel triest. Ik heb twee huizen: mijn echte huis en Mestalla."

Valencia heeft zijn icoon niet verteld waarom hij weg moet. "Ik kon me nooit voorstellen dat ik een transfer naar Villarreal zou maken. Ik hoopte altijd af te kunnen sluiten bij Valencia, omdat deze club nou eenmaal in mijn hart zit. Ik heb geen idee wat er aan de hand is, iedereen vraagt me waarom ik weg moet maar ik weet niet wie die beslissing genomen heeft."

Op dit moment wordt Valencia geleid door Peter Lim, een louche zakenman uit Singapore die als eigenaar een grote reorganisatie op poten heeft gezet. "Is het mijn salaris?", vraagt Parejo zich af. "Mijn gedrag? Ik weet het niet. Ze hebben het me niet verteld. Ik heb Peter Lim één keer ontmoet in Singapore en dat was het."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws