OFFICIEEL: KV Oostende haalt ervaring naar de kust: “Kan de jonge gasten bijstaan”

OFFICIEEL: KV Oostende haalt ervaring naar de kust: “Kan de jonge gasten bijstaan”

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 18:33wo 12-08-2020 om 18:33

KV Oostende laat op de officiële kanalen weten dat doelman Bram Castro is vastgelegd. De 37-jarige doelman heeft een contract voor één seizoen getekend en komt over als vrije transfer.

Het contract van Castro werd bij KV Mechelen niet verlengd. "Ik had een leuke tijd in Mechelen, maar mijn contract liep af op het einde van vorig seizoen. Ik voelde me nog fit genoeg om mijn carrière verder te zetten en ik ben tevreden dat ik dit kan doen in Oostende. Met mijn ervaring zal ik proberen om de jonge spelers hier zo goed mogelijk bij te staan en wanneer de trainer mij nodig heeft, kan hij op me rekenen.”

Castro wordt vooral gehaald om de jonge spelers bij te staan. "Ik was al enkele weken in onderhandeling met Bram en zijn manager," zo zegt Gauthier Ganaye aan. "Ik wou graag een doelman met ervaring toevoegen aan deze groep. Hij kan de jonge gasten bijstaan met raad en daad, denk maar aan onze jonge doelman Jordy Schelfhout. Het is bovendien een pluspunt dat hij een Belg is en dus ook de competitie goed kent."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Een goede transfer voor KVO?

(86 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws